2/29/12

Bugün ne sürdüm? Pastel 42



Scroll down for English...


Bugün Pastel'in şişede görüp aşık olduğum bir ojesini denedim... Daha önce de söylemiştim, mor oje konusunda bir zaafım var. Pembe, mavi, yeşil değil ama mor sürmek çok hoşuma gidiyor. Altında yatan psikolojik nedenleri henüz araştırıyorum... :)

Ojenin rengi parlak, içi ışıltılı bir mor.. İki kat, çok güzel sürülüyor. Üzerine China Glaze OMG kolleksiyonundan GR8 ile baskı yaptım... Bu ojeyi DenizRio'dan almıştım. Çok geniş bir ürün yelpazesi var, bakmanızı tavsiye ederim... Baskı plakam Özgürce Pazarlama'dan aldığım Konad M59... Hani şu tatlı fiyonklu olan... :)



Today I have Pastel #42 on my nails... What a lovely color... It was love at first sight. It is a deep purple with shimmer in it. Opaque in 2 coats and easy to apply. I think I have a thing for purple polish. Pink? No.. Blue? Not really... Green? Not my thing! But purple? OMG Purple... :)

The stamping polish is China Glaze OMG GR8. I used my lovely Konad M59 plate... With the cute bows.. :) I will be trying the bows next time. :)


Thank you for reading...


2/28/12

Bugün Ne Sürdüm? - Flormar Supershine Miracle Colors U33




Flormar'ın bu holo cam kırığı efektli serisine bayılıyorum. Bu rengi iki katta elde ettim. Ne mavi, ne yeşil... Hem mavi, hem yeşil. Çok başarılı bence... :)

I love Flormar's holo glass fleck polishes. This color was opaque in 2 layers. It is not blue, it is not green... But it is a wonderful blueish-greenish color...

2/26/12

Bugün Ne Sürdüm? - Avon Loving Lavander




Scroll down for English...

Avon'un yeni sezon renklerinden Loving Lavander'ı sürdüm bugün. İki kat sürmeme rağmen benim için epey açık bir renk... Tenime uyduğunu da pek düşünmüyorum.  Baskıyı ise Maybelline Mini Colorama Vonder Violet ile yaptım. Çok beğendiğim bir manikür olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama hep iyileri yayınlayacak halimiz yok ya, kötüleri de göstermek lazım değil mi?


I had Avon's new season color Loving Lavander on my nails today. As you can see, the color was not pampering my skintone. It is a light color, opaque in two coats but not my taste... Looked better in the bottle though.. :( Well, it's not my favorite manicure but we should share the bad ones, too...Don't you think? I used Maybelline Mini Colorama in Wonder Violet for stamping, which I absolutely loved...

2/23/12

Çekiliş Haberi

Benim Adım Kırmızı harika bir çekilişe ev sahipliği yapıyor...

Katılmak için tık tık...

Bugün Ne Sürdüm? - China Glaze Visions of Grandeur ve Orly Fx Luxe

Scroll down for English...


China Glaze Visions of Grandeur... İçinde minicik altın simler olan harika bir kırmızı... Tek kat yetti. O kadar güzel bir renk ki... Ve sürmesi o kadar keyifli ki... Sanırım neden China Glaze'in bu kadar ünlü olduğunu sonunda anladım... :)



Baskı için uzun zamandır güzel bir altın oje arıyordum. Orly Foil Fx kolleksiyonundan Luxe bence tamamdır. :) Belirgin ve temiz bir baskı yaptı. Tonu da çok hoşuma gitti... Tek başına denemek için sabırsızlanıyorum. Plaka ise BM 202 efendim.




China Glaze Visions of Grandeur, a red polish with tiny golden shimmer in it. A nice color and as always, a pleasure to apply... One coat was enough for this rich color...

I've been on the hunt for a good golden polish for stamping... Hands down, Orly Foil Fx Collection - Luxe did the miracle. Lovely color and neat stamping... I used BM 202 by the way... Thank you for looking. :)

2/22/12

İzlenimler - Review - Golden Rose Magnetic No:2


Scroll down for English...


Geçenlerde Gratislerde Golden Rose Magnetic ojelerde 1 alana bir bedava olduğunu yazmıştım. O gün 2 rengini aldım bu ojelerin. Bugün deneme fırsatını buldum. Aldığım renkler mavi ve pembesiydi. Bugün maviyi denedim...

Öncelikle, sürüşünden çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Fırçasını ve yoğunluğunu ister istemez Flormar ile kıyaslıyorum ve Flormarın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Renk konusunda da çok başarılı gelmedi bana. Çok soluk bir mavi tonu... (Fotoğrafta her ne kadar gri görünse de, o bir mavi...) Yine Flormar ile kıyaslayacak olursak, Flormar'ın renkerinde biraz sim varmış gibi duruyor. Renkler daha parlak ve daha canlı.

Tamam, biraz negatif yaklaşıyor olabilirim... O zaman hoşuma giden tek şeyi söyleyeyim... Mıknatısı... Kutunun içinde ayrı bir mıknatıs çıkıyor. Mıknatısı tutuş yönünüze göre tırnağın üzerindeki deseni ayarlayabiliyorsunuz. Yani düz tutunca verev, yan tutunca ise yatay ve dikey çizgiler elde edebiliyorsunuz. Mıknatıs düz ve büyük. Büyük olduğu için baş parmağımın tırnağını rahatlıkla kapadı. Ama düz olduğu için tırnağa değdirmemek için dikkatli olmak gerekiyor. Flormar'ın mıknatısı da ayrı idi, ama o daha bombeli bir yapıdaydı. Bobbeli olmasının iyi tarafı, tırnağın yanlarını da kavrayıp deseni daha güzel çıkarması. Ama onda da yatay ve dikey çizgiler yapma şansınız olmuyor.  Pastel'in de mıknatıslı ojesi çıkmış, ama mıknatısı kapağın üstne koymuşlar. O kadar küçük ki, anca bir çocuğun eline yeter. O yüzden almaya tenezzül bile etmedim. Malum, benim tırnaklar biraz irice... :)

Kısacası, Golden Rose'un magnetini Flormar'ın ojeleri ile kullanacağım. Nokta... :)


Golden Rose sayfasından tanıtım videosunu izleyebilir, renkleri görebilirsiniz.




I have bought 2 colors from Golden Rose Magnetic Collection recently, blue and pink. Today I wore the blue. I have to compare this one with Flormar Magnetics, which I had tried before. First of all, Flormar was more successful, color-wise, with sparkles in it, and a more vivid color. And the brush was better, too. This color is very pale and lifeless...

What I liked about this polish was the magnet, actually... It has a seperate magnet just like Flormar. But unlike Flormar, this magnet is flat and you are able to make vertical, horizontal and diagonal lines just by changing the hold of the magnet... Flormar's magnet was curved, which gave a good coverage for the sides of your nails. But you couldn't make different designs with it...

To sum it up, I guess I will be using Golden Rose's magnet with Flormar polishes... Period. :)


2/21/12

Bugün Ne Sürdüm - Sally Hansen Gilty Pleasure



Sally Hansen Gilty Pleasure'ın peşinde günlerce dönüp dolaştıktan sonra almaya karar verdim. Endişem, şişede soluk görünen ojenin kapatıcılığının olmayacağıydı.


Keşke daha önceden alsaymışım.... Bu kadar mı güzel bir altın rengi olur... İlk katta sadece hafif bir pırıltı verirken, ikinci katta hem kapatıcılığı sağlıyor, hem de harika bir altın rengi oluyor. Ayrıca fırçası o kadar geniş ki, benim kocaman tırnaklarıma bile neredeyse bir kerede yetti...
Baskıyı ise BM203 plakasından China Glaze Liquid Leather ile yaptım.



I've been eyeing Sally Hansen Gilty Pleasure for some time. My main concern was would the polish turn out just to be a sheer coat or will it be opaque enough... Wish I had bought it earlier... The coverage is nice, the color is perfect and the brush is wide enough for my giant nails. :) I used BM plate 203 with China Glaze Liquid Leather for stamping.

2/20/12

Bugün Ne Sürdüm? Claries 58 ve Flormar Miracle Colors U06

Scroll down for English...

Önce 2 kat Clarie's 58 numara sürdüm tırnaklarıma. Çok hoş, parlak bir mor. Tek başına da çok rahat kullanılabilir.

Biraz daha parıltı katmak için Flormar Supershine Miracle Colors serisinde U06'yı sürdüm, tek kat olarak. Daha önce aynı ojeyi burada tek başına 2 kat sürmüştüm. Ama böylesi daha güzel oldu galiba...



Mor rengin depresyon rengi olduğunu duymuştum bir yerde. Eğer gerçekten öyleyse yandık... Çünkü epey mor ojem var... :)


I had 1 layer of Clarie's 58, a dark eggplant shade. On top of it, I used Flormar Supershine Miracle Colors, a single layer also, in order to give a nice holo effect. They say purple is the color of depression. Yay, I have a lot of purple in my stash!!!!

2/19/12

Bugün Ne Sürdüm? Avon Blue Escape

Scroll down for English...
Bahara hazırlık olsun diye bugün tırnaklarıma Avon'un yeni kolleksiyonundan Blue Escape'i sürdüm. Çok opak bir renk değil. Tam kapatıcılığı sağlayana kadar 3 kat sürmek zorunda kaldım.




Sonra üzerine Flormar Nail Art'ın beyazı ile Bundle Monster plakalarındaki minik çiçeklerden baskı yaptım. Çiçeklerin ortasına ise Clarie's Nail Art sarı rengi kullandım. Serçe parmaktaki taş ise Flormar'ın mağazasından aldığım taş setinden. :)




Today I have Avon Blue Escape on my nails. Think of it as a preparation for spring... It is not an opaque color, I had to put on 3 layers to get this look. Then I stamped little flowers from BM plate with Flormar Nail Art White and added the yellow dots with Clarie's Nail Art. The pink flower rhinestoe is also from Flormar. 


2/18/12

BornPretty Store

Scroll down for English...
Bugün eve geldiğimde posta kutumda bir sürpriz beni bekliyordu. Born Pretty Store'dan minik bir zarf.  :)



Plakanın kalitesi açıkçası hiç mutlu etmedi beni. Hello Kitty'i basma denemelerimde hiç istediğim gibi temiz bir baskı elde edemedim. Acaba benim şansıma mı, yoksa buradan alınan bütün plakalar bu kalitede mi diye merak ediyorum. Bilgisi olan veya daha önce buradan alışveriş yapmış olanlar bana mesaj atabilirse çok sevinirim. Çünkü almayı düşündüğüm birkaç plaka daha var, ama henüz emin değilim...

When I came home today, a surprise was waiting for me... An envelope form Born Pretty Store...
To tell the truth, I wasn't completely satisfied with the quality of the plate. Eventhough I tried so hard, I couldn't get a clear stamp of Hello Kitty. Which makes me wonder, are all plates form BornPretty store like this or is it just me...

2/17/12

Harika bir indirim haberi!!!!

Gratislerde Golden Rose Magnetic Ojelerde 1 alana 1 bedava kampanyası var. Yani 6.90 TL'ye 2 tane alıyorsunuz. Ben hemen 2 tane aldım. Denemelerimi birkaç gün içinde görebilirsiniz.... ;)


A sale on Magnetic polish... We have buy 1 get 1 free for Golden Rose Magnetics, so I grabbed two colors. You'll be seeing my reviews soon... :)

Bugün Ne Sürdüm? China Glaze Holiday Garland

Farkındayım, başlıklarım "Bugün ne giysem" programına benziyor... Ama mantık aynı değil mi? Hergün yeni bir oje ve desen denemek istiyorum, o yüzden hergün yeni bir post yazıyorum. Şu anda dipsiz kuyu gibi gözüküyor, bakalım ne zaman kendimi tekrarlamaya başlayacağım... :)


Herneyse, bugün hayatımda ilk kez tırnaklarıma yeşil oje sürdüm. China Glaze ojeleri çok merak ediyordum. Sürüşü güzel, kuruması kolay, bol simli bir oje Holiday Garland. Üzerine Bundle Monster 207 ile baskı yaptım. Baskı için yine China Glaze Champagne Bubbles'ı kullandım. Güzel bir altın rengi, ancak içinde minik simleri var. O yüzden net baskı isteyenler için çok sağlıklı değil. Ama tekbaşına sürünce herhalde çok güzel duracaktır... Eh, o da başka bir günün konusu olsun değil mi....



Top coat olarak Seche Vite'yi kullandım ilk kez. Gezdiğim bloglarda bu top coat için "dünyanın en iyisi" filan gibi yazılar okuyunca, kullanmamak olmazdı... Fiyat olarak çok pahalı olsa da, bence hakkını veren bir cila diyebilirim. Şöyle ki; yeşil üzerine altın rengi baskılar ilk başta pek solgun duruyorlardı. Ama Seche Vite'yi sürünce, sanki atlın baskılara can geldi, ışıl ışıl parlamaya başladılar. Kuruma süresi de kısa... Yani ilk testi geçti diyebiliriz. :)


Küçük bir deneme

E posta ile bloga yazı gönderilebiliyormuş. Bakalım basıl oluyor... ;)))
Elimde 1 kat Rimmel black cherries, 1 kat da Flormar Supershine Miracle Colors U06 var. BM16 desenini Konad'ın beyaz baskı ojesi ile uyguladım. Baskı rengi harika, desen belirgin ama çok çabuk kuruduğu için hızlı davranmak gerekiyor.
En üste ise SV topcoat ve minik bir taş... Resim ise Instagram...


Looks like we can post via e-mail... Let's give it a try...
I have 1 coat of Rimmel Black Cherries, 1 coat of  Flormar Supershine Miracle Colors U06. I used Konad Special White polish for the design which was on BM16, my personal favorite... :) SV as a topcoat and photo by Instagram.

2/16/12

Giveaway Haberi

Colores de Carol'un blogunda harika bir çekiliş var. Katılmak için tık tık...



Bugün ne sürdüm? Avon Dynamo


Avon'dan bir oje var bugün elimde... Adı Dynamo. Bol simli bir mor. Aslında tek başına da pek güzel görünüyor ama üzerine Bundle Monster 203'ten bir desen uyguladım. Bu Bundle Monster'ın ikinci serisi diye adlandırılan plakalar. Numaraları 201-225 arası. Bunların boyları ilk seriden biraz daha büyük olduğu için tırnağıma daha iyi oldular...

2/15/12

Bugün ne sürdüm? Flormar True Color 13


Flormar True Color serisinden bir oje var elimde bugün... Numarası 13. Bu seriyi çok beğendiğimi söylemeliyim. Çok seçenek olmasada, yoğun renklere sahip bir seri. Siyahı da var, ve çok memnunum.

Bu tarz bordo renklere altın rengi baskıları ise çok yakıştırıyorum. Baskı için de Flormar Nail Art NA09'u kullandım.

2/14/12

Essie Ojelerde İndirim Haberi

Sevgili Arkadaşlar,

Hiç kullanmadım ama bugün girdiğim bir eczanede Essie ojelerde %50 indirim olduğunu gördüm. İlgilenenlere duyrulur... Renk olarak genelde kırmızı, pembe, beyaz tonları vardı gördüğüm. Eczane ise Bağdat Caddesi Selamiçeşme'de bulunan 216 Eczanesi.

Sevgililer Günü Hediyelerim

Bugün gerçekten harika bir gün oldu benim için... Sevgililer gününden ziyade kargo ile köşe kapmaca günü yaşadım ama hepsine değer...
Önce Özgürce Pazarlama'dan sipariş ettiklerim geldi. Orijinal Konad ürünleri... Henüz detaylı deneme şansım olmadı ama ilk izlenimim harika oldukları. İlerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşacağım. Bu arada, çok büyük hevesle beklediğim Bundle Monster plakalarım da geldi ama onlar hakkında yazasım yok... Henüz sinirlerim yatışmadı çünkü... Onun da zamanı gelecek, sabırla bekleyin. :)
Neyse, kapıyı ikinci çalan ise China Glaze ojelerim oldu. Onları da Tanaçan Kozmetik'ten aldım. Onları da daha denemedim, sadece seyrediyorum... Yarına kısmetse... :)

 



Ha, bir de şu çok meşhur Seche Vite top coat'ı aldım. Anlata anlata bitiremiyorlar. Bakalım gerçekten öyle mi... :)

2/10/12

Hello Kitty ve Puantiyeler

Aslında akşamüstü Avon'un Golden Wine ojesini sürdüğümde daha başka planlarım vardı... Bu ojeyi geçen sene yılbaşı zamanı almıştım. O zamandan beri sık sık kullanırım. İçi altın rengi simlerle dolu, harika bir koyu kırmızı. Ne yazık ki sadece bir şişe almışım. Böyle zamanlarda keşke bir kaç tane alsaymışım diyorum çümkü sanırım artık üretilmiyor... :(((




Neyse, bu güzel rengin üzerine farklı bir baskı yapmayı düşünmüştüm... Ama sonra... Bu blogdaki resmi görünce bayıldım!!! Denemem gerekiyordu!!! Hem de hemen!!!
Bundle Monster 19'daki puantiyeleri kullandım. Beyaz baskı için Rimmel'in French Tip için olan beyazını kullandım. Hello Kitty'nin burnu ve gözlerini de Clarie'sin nail art serisinden siyah ve sarıyı kullandım. Bu serinin hem çok ince uçlu fırçası, hem de iğne ucu var. Yani ince işler için ideal...
Ve sonuç aşağıdaki gibi... Çok şirin değil mi????


2/8/12

Siyah French



Takip ettiğim bloglarda ilk kez siyah french gördüğümde çok şaşırmıştım. Bugüne kadar nail art ile fazla ilgilenmeyen birisi olarak, french benim için sadece beyazdı işte... Ama görünce çokkk hoşuma gitti. Özellikle de ten rengi ojenin üzerine uygulanmış siyah french. (En kısa zamanda deneyeceğim modellerden biri)



Flormar'ın Supershine Miracle Colors U06 sürdükten sonra haydi bir de buna french tip yapayım diyerek aldım elime siyahı... Açık konuşmak gerekirse, U06 tek başına daha güzel olmuştu... Neyse, amaç denemek değil mi zaten... Siyah french denemesi başka bahara kalsın, di mi.... :)

2/4/12

11 Questions Tag (11 Soruda Siz)

Sevgili Oje Sihirbazı beni taglemiş. Onun sorduğu 11 soruya cevap vermem gerekiyor... Bu benim ilk taglenmem, o yüzden çok heyecanlıyım. :) Şimdi onun sorularını cevaplamaya başlıyorum... Ama öncelikle; birkaç kural hatırlatmam lazım:
- Postu hazırlarken kuralları da yazmanız gerekiyor.
- Herkesin 11 tane kendine ait soruyu cevaplaması gerekiyor.
- Sizi tagleyen kişinin hazırladığı 11 soruya cevap vermeniz, sonrasında kendi 11 sorunuz ile de başka 11 kişiyi taglemeniz gerekiyor.
- Sorularınızı cevaplamasını istediğiniz 11 kişinin bloguna bunu haber vermeniz gerekiyor.
- Sizi tagleyen kişiyi tagleyemiyorsunuz.
- 11 kişiyi net bir şekilde taglemeniz, bunu
okuyorsanız taglendiniz şeklinde bir yazı koymamanız gerekiyor...





Hadi başlayalım o zaman...





1. Oje sevginizi tek bir kelime ile nasıl ifade ederdiniz?


Henüz başlangıç aşamasında. Yani 3 saatte bir silip yeni bir şey denemek istiyorum... :)

2. En sevdiğiniz kitap türü nedir?

Konusu ilgimi çekerse her türü okurum... Biyografi, anı, bilim kurgu, aşk...

3. Yaşadığınız ülke dışında nerede yaşamak isterdiniz?

Sanırım Amerika'da. Orda benim gibi deliler için çok fazla çeşit var... Her konuda!!!

4. Güne erken başlamayı mı seviyorsunuz yoksa geç uyanmayı mı?

Geç uyanmayı... Mümkün olsa öğleden önce uyanmam...

5. Gündüz insanı mısınız, gece insanı mı?

Gündüz insanıyım. Ama sabah insanı değilim. Sabahları uzak durun benden!

6. Günün en sevdiğiniz öğünü nedir?

Hmmmm, hepsi???!!!

7. Sevgililer Günü'nü bu sene nasıl geçireceksiniz?

Muhtemelen sakin bir yemek yeriz...

8. Yüzmeyi sever misiniz?

Hem de nasıl!!!

9. İdeal tatil sizin için nasıl olmalı?

Deniz, güneş, akşamları da alışveriş ;)

10. En çok konuşmayı istediğiniz dil hangisi?

Fransızca

11. En sevdiğiniz oje markası hangisi?

Çok marka denemedim ama Sally Hansen ve Avon şu ana kadar ki favorilerim...




Evet, benim görevim bitti... Şimdi ben de aşağıda bloglarını severek takip ettiğim kişileri tagliyorum.


1. Benim Adım Kırmızı2. Aswang'ın Köşesi3. Hangi Oje Yakışmaz Ki Bana

















Ve bu kişilere sorularım da....





1. Yolda ojeleriniz yüzünden nasıl yorumlar alıyorsunuz?


2. Hayatınızdaki erkekler (eş, abi, baba, sevgili, arkadaş) oje sevdanız ve sürdükleriniz hakkında neler düşünüyorlar?


3. En çok sahip olmayı istediğiniz tırnak süsleme malzemesi?


4. En beğendiğiniz oje markası ve rengi?


5. En kolay hangi elinize oje sürebiliyorsunuz?


6. Paylaşmak istediğiniz bir özel yönteminiz var mı?


7. Genelde oje alışverişlerinizi nereden yaparsınız?


8. Vazgeçemediğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz alet?


9. Oje alırken tercih sebepleriniz?


10. Kaç tane ojeniz var?


11. En sevdiğiniz parmağınız? (Evet, doğru okudunuz, yani oje sürünce en güzel göründüğünü düşündüğünüz parmak. Benimki serçe parmak mesela)

Avon Wicked - Değişik bir renk!!!

Dün gelen ojelerden en merak ettiğim Avon'un Wicked'ıydı. Şişede bordo gibi görünüyordu ama tırnağa sürünce çok koyu bordo mu desem, siyah mı desem bir renk aldı. İçinde minik simleri olan bir oje. Gerçekten tam renk söyleyemiyorum... Kalite olarak Avon'un ojeleri gerek sürüş, gerek kapatış, gerekse dayanıklılık açısından beni hep mutlu etmiştir. Bu da öyle oldu... İkinci katta harika bir opaklık yakaladım.
Üzerine Yenilik Marketi'nden yeni sipariş verdiğim S serisi plakalardan S1'i kullandım. Bu plakarlardan çok memnunum. Hem desenleri çok hoş, hem de tırnağın tamamını kaplayacak kadar büyük. Hem de fiyatları çok uygun...(Bu arada, Bundle Monster plakalarım 2 gün sonra elimde olacak. İnanılmaz sabırsızlanıyorum...)
Baskıyı Rimmel'in 239 Your Majesty gümüş rengi ile yaptım. Veeee sabahtan beri tırnaklarıma bakmaya doyamıyorum.... :))))

2/3/12

Yeni Ojelerim Geldi!!!





Avon'un yeni kolleksiyonundan sipariş ettiğim ojelerim bugün geldi...
Denemek için sabırsızlanıyorum!!!
Pembe olan "Fuschia Fun", Mavi "Blue Escape", Lila "Loving Lavander" ve de eski kolleksiyondan bordo "Wicked". (GÜNCELLEME : Benim bordo sandığım ve şişede bordo görünen Wicked var ya; aslında içi epey parıltılı bir siyah imiş. Körün istediği bir göz... :) Demek ilk onu deneyeceğizzzzz!!!)
Avon'un ojelerini hem dayanıklılıkları hem de harika sürülüşleri açısından çok beğeniyorum. Keşke daha çok rengi olsa...
Bu kolleksiyonun turuncu ve uçuk yeşil rengi de vardı, almadığıma pişman oldum! :(

2/2/12

Golden Rose 54 ve Flormar Nail Art NA09

Golden Rose ojeleri beklediğimden daha iyi çıktı. Sürüşü ve kapatışı çok hoşuma gidiyor ama çeşitlerini bulamıyorum bizim buralarda. Sanırım alışveriş merkezlerinde Corner'ları var. Oraları ziyaret etmek gerekiyor... :)
Baskı için yine Yenilik Marketi'nden aldığım S9 plakasını kullandım. Bu plakalardan çok memnunum. Hem desenleri güzel, hem de büyük desenleri tırnağın tamamını kaplamaya fazlasıyla yetiyor. Sadece çok küçük desenlerde istediğim sonucu alamadım.
Deseni ise Flormar Nail Art NA09, altın rengini kullanarak yaptım. Tek kat yeterli olmaz diye korkmuştum ama bence güzel bir sonuç elde ettim. Flormar'ın bu serisi gerçekten başarılı. Hem de fırçaları el çizimi yapabilecek kadar hassas ve ince. Gerçi henüz el çizimine cesaret edemiyorum ama... Kim bilir?